Tijdje geleden


New York, 14 april 2008

Aangezien ik lange tijd niets meer heb geschreven, maak ik even een sprongetje terug in de tijd.


Ik was mid januari een paar dagen in Nederland om mijn neefje in levende lijve te bewonderen. Tijs was toen nog een klein manneke, maar als ik mijn zus mag geloven groeit hij als kool en zie er dan ook erg naar uit om hem eind mei weer te zien.


Begin februari zijn we met kantoor gaan skieen in Okemo, Vermont. Op sommige dagen was het gierend koud en daarom moesten we ons goed aankleden. Ski-maskers waren in ieder geval geen overbodige luxe. Gelukkig hebben we ook nog even van de zon kunnen genieten. Skieen in Amerika is heel anders dan in Europa: veel rustiger op de pistes en de sneeuw is veel beter.
Helaas hebben ze hier niet van apres-ski gehoord, dus werden we gedwongen om in een aftandse bar van het resort maar enkele drankjes te drinken.


Veel bezoek gehad de laatste tijd en inmiddels ook verhuisd. We wonen tegenwoordig op 200 West 60th Street in een ruimer, twee slaapkamer appartement. Het uitzicht is er gelukkig niet minder op geworden, misschien nog wel beter zelfs. We hebben uitzicht op het zuiden en een fantastisch terras waar de hele dag de zon op schijnt.


Het weer is gelukkig ook weer beter aan het worden. Vorige week waren Joris en Annemarij op bezoek en hebben heerlijk in ons t-shirtje bij de Yankees gezeten. Het was gewoon super warm. Helaas verloren de Yankees, maar dat heeft de pret zeker niet mogen drukken. Na de wedstrijd nog een drankje gedaan in Stan's Sports Bar, een redelijk brak cafe waar veel Yankee fans na de wedstrijd zich vol gooien met het bier wat uit grote vriezers wordt gehaald.

Donderdag aanstaande vertrekken we met een groepje gasten naar Las Vegas. Daar ben ik nog nooit geweest en moet het natuurlijk toch een keer gezien hebben. Die week daarna gaan we naar Boston en we hebben ook een vakantie naar Bermuda geboekt om daar even bij te komen.


Binnenkort (18 mei 2008) gaan we de road to Montauk fietsen: 145 mijl (225 km) afzien, maar wel een leuke uitdaging. We hopen dat het mooi weer is en dan wordt het fantastisch.


Verder niet heel veel nieuws. Donderdag 22 mei 2008 vliegen we even terug naar Nederland om bij het huwelijk van Joost & Marlous en Bibian & Annemarie te zijn. Wellicht zien we jullie dan.


Nieuwe foto's komen eraan!

Geen opmerkingen: