Yankees

22 September 2007

Zo, eindelijk mijn eerste "vrije" weekend in New York gehad. Vrijdagavond met collega's gaan eten bij Barolo, een heel leuk Italiaans tentje waar je buiten kunt zitten. Op een gegeven moment kwam Daan Schuurmans naast ons zitten en ik kon het natuurlijk niet laten met hem op de foto te gaan; Mamma voor jou!

Zaterdag vroeg opgestaan, want om 13h00 begon de wedstrijd van de Yankees. De Yankees speelden tegen de Toronto Blue Jays. De wedstrijd begon door regen pas helaas om drie uur, maar dat mocht de pret niet drukken. Een fantastische wedstrijd die de Yankees met 11-10 hebben gewonnen, een uitzonderlijk hoge score. Daarna een biertje gedronken in Stan's Bar, het thuishonk van de Yankee fans. Daarna zijn we bij MEGU gaan eten. Leuke tent, maar slechte prijs/kwaliteit verhouding. Na het eten taxi's genomen naar het MeatPacking District om tot sluit in discotheek Ciello te staan.

Zondag was het weer gelukkig opgeklaard en weer dertig graden. Ik ben toen samen met Jaron, vriend van Roos (collega) naar Staten Island gegaan om te golfen op de SilverLake Golf Club. Erg gelachen daar, met name doordat wij er niet zoveel van konden en de twee heren met wie we moesten spelen het wel heel erg serieus namen.

Rond 19h00 waren we weer terug op Manhattan en zijn toen naar de Felix gegaan. Dit is een tent waar veel Nederlanders naar toe gaan op zondagmiddag (alsof je dan nog niet genoeg gedronken hebt). In ieder geval gezellig en bij uitstek de tent waar je de meest smerige Mochito's ever kunt bestellen.

Tot snel.

Gr
Stefan

Geen opmerkingen: